Noen ukjente

Det ble med noen ukjente planter hjem fra besøket hos Raell sist uke. Dvs det ble vel nevnt navn der og da, men de er glemt igjen nå. har satt noen i bed, så bør vel få navn på de så jeg finner ut hvordan de blir seende ut, og kanskje viktigst – størrelsen de får etter hvert, så jeg ikke gjør noen store bommerter.

Ukjent nr 1 føler jeg at jeg virkelig burde husket navnet på, men det står bom stille, og jeg har ikke klart å google meg fram til det i det hele tatt: (Edit: Forslag – Symphyandra pendula. Og det ser ut til å stemme når man googler)
Ukjent nr. 1

2 og 3 har jeg overhodet ikke peiling på: (Edit: nr. 2 er en fjellflokk, helleborus nr.3)
Ukjent nr. 2
Ukjent nr. 3

Ukjent nr. 4:
Fikk med noen rotbiter av duehode (Chelone obliqua) Inni fant jeg noe som ikke så ut som det – satte de i to forskjellige potter. Den ene stengelen ser plutselig ut til å ligne mer igjen, så den tror jeg er det samme, men denne er jeg usikker på. men kanskje det er sånn den ser ut på tidlig tidspunkt? (Edit: Jepp, det er visst duehode)
Ukjent nr. 4

Og ukjent nr. 5 ble med fra SveinV, men han visste ikke hva det var. Jeg har ingen ideer. Det skal være sådd fra en frømiks med høye stauder.
Ukjent nr. 5

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s