Jeg er normal!!

(lurer på om denne posten skal stå uten muligheter for kommentarer)

Etter en ørliten prat på chaten til HageGal i kveld har jeg konkludret med at jeg er _langt_ innenfor normalen. 😀 Har talt opp frøposene jeg har klare til vinteren og kommet opp i 48 (inkiluderer sommerblomster, men ikke noe grønnsaker). Med de ca 10-ish som kommer i posten til meg, og nå plutselig en pakke med frø av Diphylleia Sinensis som kommer hit fra Magnar så jeg er fortsat veldig langt unna hans tall på 750 sådde sorter.. Eller 330 også for den saks skyld, som var et annet tall som dukket opp her. Jeg har med andre ord veldig langt igjen før galskapen tar overhånd, og det betyr jo igjen at jeg kan skaffe meg så mye nytt jeg bare vil, uten dårlig samvittighet. 😀

Nå blir det ikke så mye haging på en stund her tror jeg. Været er ustadig, og det er så mye å gjøre både på jobb og hjemme at jeg må roe litt ned skal jeg ha overskudd utover høsten. Mannen har laseroperert øynene og akkurat nå er han litt ute av drift for noen dager, så det blir i hvert fall ikke gjort noe mer før helga nå. Men vurderer å fri til pappa om han kan komme med stooor henger og hjelpe til med å kjøre litt søppel, og frakte litt bark fra gjenvinninga og opp hit til helga. Kommer til å ruineres økonomisk om jeg skal handle både jord og bark i småsekker til å fylle opp bak huset her..

Plantene fra planteliste.net kom i posten i går. De står i en kasse ved døra her nå i karantene fram til jeg har tid tli å få planta de. Litt medtatte etter en hard reise, men ved godt mot alle som en. jeg erså spent på hvordan det blir her i hagen til neste år!

Nå må jeg også finne en godt dekkende, rikt blomstrende klatreplante som kan dekke en vanvittig stygg telefonstolpe som står i enden av hagen bak huset… Har 3 klematis bak der nå, og vet ikke om jeg skal kjøpe en klematis til eller forsøke noe helt annet..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s