Fugleperspektiv

Det blir mange innlegg om hagen bak huset nå. Men det er ikke akkurat pent nok til å vise andre deler av hagen for øyeblikket. Det meste er avblomstret. Dvs det som faktisk har rukket å blomstre i år. Klematisen som jeg ble så glad for å se i vekst igjen har hatt knopper i langlang tid, men ikke en eneste blomst har vist seg. Duehodet bak huset har begynt å blomstre først nå. har en tue som står i litt mer sol – den begynte å blomstre for litt over en uke siden.
Bak huset går det i hvert fall rimelig kjapt nå! Straks ferdig med å spa opp gangstien. Plenen som er igjen som skal bli bed tror jeg at jeg lar ligge fram til jeg har jord og planter der. Hvis ikke vil vel bare ugresset ta over. I dag har jeg kjøpt jord til å få planta i hvert fall noen av buskene jeg har på vent. Skal få planta de og satt løkene fra Eurobulb i løpet av uka nå. Så skal hagen få en velfortjent pause til neste år.

Bakhagen sett fra soveromsvinduet vårt:
Photobucket

Har en del planer som surrer rundt i hodet da, men vet ikke om jeg får gjort noe med alle. Skulle gjerne fått satt av en liten krok til kompostbinger, men da må steinene oppe til høyre bort, og så måtte jeg få snekra noen binger som kunne sett sånn noenlunde ok ut.. Det blir nok ikke akkurat med det første. Tenkt litt på å gjøre ene delen av svingen rundt til en sittekrok også, med en liten benk.. Men tenker jeg får la tankene gro litt i vinter og se hva det blir til. Nå er det siste innspurt, og så en liten hagepause før det er på tide å så frø. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s